+36 30 574 0170 / info@loyly.hu

Bemutatkozás

                                                             Illóolajokat az emberiség több ezer éve széleskörűen alkalmazza, nagyra becsüli: az Ókori Kínából is maradtak ránk e témából feljegyzések. Azt tartják róluk, hogy a növény lelkét, esszenciáját hordozzák, bennük van a természet ereje. Hatnak testünkre, lelkünkre: egyesek nyugalmat, harmóniát hoznak, mások eltöltenek örömmel, feltöltenek energiával.

A LÖYLY termékcsalád 100 % tisztaságú, hígítatlan illóolajokat kínál, amelyek mentesek a szintetikus összetevőktől, oldószerektől. Számos közülük rendelkezik Gyógyszerkönyvi Minősítéssel.
Tisztaságuk miatt különösen ajánljuk a hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szauna programokhoz, felöntésekhez.
Folyamatosan bővülő választékkal állunk rendelkezésükre, a piaci igényeknek megfelelően különböző kiszerelésekben is elérhetőek illataink (10, 50, 100, 200, 1000 ml). Nagyobb megrendelések esetén kérje egyedi ajánlatunkat.


A
LÖYLY Spa termékcsaládja magas minőségű, gondosan összeválogatott alapanyagokból,
kiváló, kézzel készült termékeket kínál a spa kezelésekhez.
 
Faipar területén közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég vagyunk. Törekvésünk, hogy a wellness szolgáltatók egyedi igényeinek megfelelő, szakmailag helytálló és nem utolsó sorban gazdaságos kivitelezésű és üzemeltethető, valóban élvezhető szaunákat gyártsunk.
Egyediségünk elsősorban a múltunkban szerzett tapasztalatra épül, melynek köszönhetően egyformán otthon vagyunk a faipar, a belsőépítészet, az egyedi bútorgyártás szinte összes területén. Így megrendelőink nehezen  tudnak olyan igényekkel előállni melyre nincs azonnal, vagy rövid időn belül kedvező megoldásunk.
A hazánkban is egyre inkább teret hódító szaunaprogramok, felöntések, vagy szaunaszeánszok, speciális igényű szaunákat igényelnek. Ilyen jellegű szaunák építését is vállajuk, (referenciáinkban megtalálható), akár teljes légtechnikai és építészeti tervezéssel együtt.
Építész hátterünk cégünket alkalmassá teszi komplett wellness központok, tervezésére, kivitelezésére.

Minden munkánkra 5 év garanciát vállalunk!